Какво поръчвам:

 

Това са авторски творби, създадени от твореца Даниела Панцерева. Получавате всяка творба със собственоръчен подпис на автора.

Оригинално произведение на изкуството е не само визуално привлекателно, то носи определена енергия, която масовите декоративни произведения не притежават. То  излъчва личността, творческото прозрение и вдъхновение на художника. Хората, които притежават такова изкуство са не само в състояние да го усетят, но също така да бъдат вдъхновени и извисени от тези качества. Чрез него те могат да изразят своя индивидуалност и вярвания, да се свържат със своите мечти и вътрешни усещания.

Изкуството персонализира местата, където живеем и работим, като ги превръща в уникални, красиви и приятни среди. Една оригинална творба никога не изчерпва своята полезност, тя предава своята енергия поколения напред.

Ако имате съмнения, въпроси или препоръки, пишете на автора, използвайки формата за контакт до всяка картина. Вие се свързвате и получавате лично отговор от автора. Изкуството е позитивно и приятелски настроено.

 

Как плащам:

 

За Ваше удобство и сигурност, всяко плащане минава през интернет платформата на PayPal. Така Вие не оставяте лични данни в страницата, избирате начина на плащане и ползвате всички инструменти на защита на тази платформа. При поръчка, страницата Ви препраща директно към тази на PalPal, където е необходимо само да потвърдите. По този начин плащането е улеснено до минимум с гаранция за сигурност. Ако нямате акаунт, създаването на татъв е бързо, лесно и удобно, като кликнете тук.

 

 

Доставка:

 

- Доставката се осъществява обикновено по пощата с вътрешни или международни пратки, като са необходими предварително няколко дена за обработка на пратката. Срокът на доставка е според населеното място. 

 

- За територията на България, тя се осъществява чрез куриер и можете да използвате услугата наложен платеж (изберете тази опция при плащане.)

За международни пратки, срокът е между седмица и месец в зависимост от разстоянието и пощенската зона.

 

- След осъществяване на поръчката, ще получите имейл с информация, където времето за обработване на поръчката и пратката ще бъдат посочени.

 

- Обикновените пратки са безплатни за получателя. Ако желаете специализирана пощенска или куриерска услуга, изпратете заявка, като цената ще се калкулира в зависимост от услугата.

 

Гаранция:

 

В случай че не сте получили това, което очаквате, можете да върнете пратката и да получите заплатената от Вас сума обратно.  Всичко, което трябва да направите е в седем дневен срок след датата на доставката да уведомите автора за вашето намерение, както и причината и да сте изпратили покупката в безукорен вид обратно на посочения адрес. В такъв случай ще заплатите цената на пратката за връщане и от платената сума ще се удържи само таксата за обратна транзакция, ако има такава.

Благодаря Ви, че отделихте време да прочетете тази информация.